Minister Peter Gajdoš zablahoželal Jakubovi Grigarovi k skvelému výkonu

NETKY.SK • 11 August 2016, 09:28 • 2 min
Minister Peter Gajdoš zablahoželal Jakubovi Grigarovi k skvelému výkonu

BRATISLAVA - Najmladší člen olympijskej výpravy z Vojenského športového centra Dukla Banská Bystrica, iba 19-ročný Jakub Grigar sa na svojej premiérovej olympiáde umiestnil na 5. mieste. Napriek tomu, že po skvelej semifinálovej jazde nesiahol na medailu, jeho výkon je nepochybne úspechom.

slovakia

left justify in out

"Výkon nášho „olympijského benjamínka“ bol fantastický. Na medailu to síce vo finále nestačilo, no má všetko pred sebou a ja som rád, že je súčasťou tímu nášho vojenského športového centra. Je nepochybne vzorom bojovníka pre mladých vojakov aj mládež. Je proste náš. Srdečne mu blahoželám, 5. miesto na olympiáde v 19-tich rokoch je úžasné," povedal minister obrany SR Peter Gajdoš.

 

Iba 19-ročný Jakub Grigar sa stal len minulý mesiac na mládežníckych majstrovstvách sveta v Krakove majstrom sveta v K1 v kategórii mužov do 23 rokov. V roku 2015 sa stal vo vodnom slalome juniorským majstrom sveta aj Európy.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies