Milan Kňažko je pre koronavírus hospitalizovaný na bratislavských Kramároch

NETKY.SK • 2 Október 2020, 07:46 • 2 min
Milan Kňažko je pre koronavírus hospitalizovaný na bratislavských Kramároch

BRATISLAVA - Herec a bývalý politik Milan Kňažko leží na bratislavských kramároch s COVID-19. V nemocnici je už viac ako týždeň pretože sa mu výrazne zhoršil zdravotný stav.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Milan Kňažko (75) sa podľa všetkého nakazil počas predstavenia v susedných Čechách. Herec verí, že sa mu túto pliagu, ktorá zabila viac ako milión ľudí po celom svete, podarí poraziť.

 

 

Nakazil sa v českom divadle

Keď začal mať horúčky a necítil sa dobre, nechal sa otestovať na nový koronavírus, žiaľ s pozitívnym výsledkom. Informoval o tom na sociálnej sieti Facebook.

 

„Som COVID - pozitívny, šiesty deň. Stav sa zhoršil a som v nemocnici,“ napísal v statuse Kňažko, ktorého vírus v domácom prostredí poriadne potrápil a vyžiadal si hospitalizáciu na bratislavských Kramároch. Aktuálne je na nemocničnom lôžku pripútaný už ôsmy deň.

 

img

 

„Za posledných pár týždňov som hral niekoľko predstavení. My bez rúšok, diváci s rúškami, tak stanovili predpisy,“ priblížil herec.

 

Spoločnosť vyzýva k väčšej zodpovednosti

Kňažko zároveň vyzýva verejnosť k zodpovednosti a k poctivému noseniu rúšok. Tiež na spoločnosť apeluje, aby koronavírus nepodceňovali a chránili vlastné ako aj zdravie svojho okolia.

 

„Vyzývam všetkých, aby nezľahčovali situáciu a rešpektovali nariadenia vlády a zdravotníkov. Nenosenie rúšok nie je prejav vlastnej slobody, ale bezohľadnosť k slobode tých, ktorých tým ohrozujeme. Neverte lacným exhibicionistom, že COVID-19 je len ľahká chrípka. Prežil som desiatky chrípkových ochorení, ale COVID-19 neprajem dokonca ani tým, ktorí tieto bludy šíria,“ uviedol Kňažko.

 

Mohlo by vás zaujímať: Trump aj s prvou dámou skončil v karanténe, jeho kolegyňa mala pozitívny test na COVID-19

 

Ochranné pomôcky pred koronavírusom si môžete objednávať na shop.netky.skNa sklade sú dezinfekčné gély, ale aj ochranné rúška - jednorázové i textilné

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies