Attila Végh vtipkoval na adresu Vémolu, spomenul aj Rytmusa a Kleina

NETKY.SK • 26 November 2020, 12:22 • 2 min
Attila Végh vtipkoval na adresu Vémolu, spomenul aj Rytmusa a Kleina

Bojovník MMA sa ukázal ako pohodový a vtipný aj v relácii, v ktorej humornou formou predstavujú rôzne športové odvetvia bývalí slovenskí hokejoví reprezentanti Marián Gáborík a Boris Valábik.

slovakia

left justify in out

MMA je prostredie, v ktorom sa náš legendárny bojovník našiel. „Proste to je taký šport, že musíš mať v sebe trochu zákernosti,“ vysvetlil Attila Végh v relácii Boris & Brambor, kde si zaspomínal aj na to, ako pripravoval rapera Rytmusa.

 

„Mal talent, to môžem povedať,“ povedal s tým, že aj schudol a dokázal sa pripraviť na zápas. „To nie je koncert,“ zdôraznil Végh.

 

Vyjadril sa aj k zápasu s Karlosom Vémolom, ktorého zaraďuje medzi stredných bojovníkov, s akými sa stretol. „Lebo vlastne keď som bol v Amerike, tam som mal iných psychopatov,“ vysvetlil s tým, že v kariére bojoval proti 44 súperom.

 

 

„Dostal sa do UFC ako prvý Čech, ale to bolo celé,“ povedal s tým, že mu však ďakuje, že dobre spropagoval celé MMA a Oktagon. „Neviem, lebo sa ma nedotkol,“ odpovedal s úsmevom na otázku, ktorú dostáva často, že aký silný vlastne bol Karlos.

 

Végh však pripomenul, že pred každým zápasom má rešpekt zo súpera. „Kto povie, že nemá rešpekt, tak klame,“ dodal s tým, že o strachu však nemôže byť reč. „Keď je tam strach, tak tým pádom si prehral,“ prezradil s dôvetkom, že vtedy nastupuje stratégia snahy čo najmenej sa zraniť.

 

Nášho úspešného fightera teší, že dnešné povedomie o MMA je v spoločnosti veľmi pozitívne a nepovažujú to za šport bláznov. „Celá rodina tam chodí, atrakcia, že sú tam športovci, normálni ľudia, ako ostatní,“ vysvetlil s tým, že aj sám je pozitívny typ človeka, dokonca má rád aj robenie si žartov samého zo seba.

 

 

Je dnes aj trénerom Ľudovíta Kleina, prvého víťazného Slováka v UFC a Attila spomenul v relácii aj jeho. Spoznal ho ako 13-ročného šikovného boxeristu. „On má veľmi veľa za sebou amatérskych MMA-zápasov,“ povedal s tým, že chodil veľa napríklad do Ruska a Végh v ňom už dlho videl veľký potenciál. Pozrite si, aké rituály robí Vémola na Vianoce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona