Mika mal pred vystúpením trému, zamkol sa v kúpeľni

NETKY.SK • 29 Júl 2012, 09:50 • 2 min
Mika mal pred vystúpením trému, zamkol sa v kúpeľni

Mika mal pred vystúpením trému, zamkol sa v kúpeľni - Kultúra Britský spevák Mika sa pred svojím comebackovým koncertom v londýnskom klube Heaven pre trému schoval v kúpeľni. Na vystúpenie meškal, no publiku sa ospravedlnil.

slovakia

left justify in out

img

Britský spevák Mika sa pred svojím comebackovým koncertom v londýnskom klube Heaven pre trému schoval v kúpeľni. Na vystúpenie meškal, no publiku sa ospravedlnil. "Trochu meškáme, pretože som dnes mal robiť rozhovor v rádiu a bol som taký nervózny, že som sa zamkol vo svojej vlastnej kúpeľni," prezradil. Následne zaspieval okrem iného svoje hity Big Girl (You Are Beautiful), Grace Kelly a Blame it on the Girls a svoju šou zakončil titulnou skladbou z pripravovaného albumu The Origin of Love.

Dvadsaťosemročný Mika, vlastným menom Michael Holbrook Penniman Jr., je rodákom z Libanonu, odkiaľ však jeho rodina emigrovala, keď mal rok. Do svojich deviatich rokov potom žil v Paríži, odkiaľ sa jeho rodina presťahovala do Londýna. Ešte predtým, než sa stal populárnym, ho BBC vo svojej výročnej ankete BBC Sound of označila za hudobného nováčika roka 2007. Svoju hudobnú kariéru odštartoval singlom Relax, Take It Easy, po ktorom nasledoval debutový album s názvom Life in Cartoon Motion (20007). Na celom svete z neho predal viac ako 5,6 milióna kópií a aj vďaka nemu získal Brit Award v kategórii Najlepší britský nováčik. Naň nadviazal v roku 2009 druhou štúdiovkou The Boy Who Knew Too Much. Medzi jeho najväčšie hity patria okrem spomínaných napríklad skladby Happy Ending či We Are Golden. Novú nahrávku The Origin of Love, ktorá vyjde 16. septembra, charakterizoval ako "jednoduchší pop", ktorý bude menej detinský a vážnejší ako predošlé albumy. V júni predstavil prvý oficiálny singel Celebrate, na ktorom spolupracoval s Pharrellom Williamsom.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies