Migrant v Belgicku znásilnil duševne chorú ženu. Neuveríte, prečo spáchal túto ohavnosť!

NETKY.SK • 14 Jún 2018, 11:30 • 2 min
Migrant v Belgicku znásilnil duševne chorú ženu. Neuveríte, prečo spáchal túto ohavnosť!

BRUSEL - Tridsaťročného žiadateľa o azyl v Belgicku odsúdili na štyri roky väzenia za to, že znásilnil duševne chorú ženu v nádeji, že otehotnie a on bude môcť narodené dieťa využiť ako ospravedlnenie pre to, aby mohol v krajine zostať, informuje server dhnet.be.

slovakia

left justify in out

Migrant menom Karim sa s 19-ročnou dievčinou stretol v novembri 2014 v meste Liege a držal ju tri dni v squate, v ktorom žil. Tam ju opakovane znásilnil. Matka duševne chorej, ktorá má vraj mentálnu kapacitu sedemročného dieťaťa, súdu povedala, že Karim chcel, aby jej dcéra otehotnela, pretože už bol z krajiny raz deportovaný a mal zákaz návratu na 6 rokov.

 

Karim vraj dievčaťu bránil použiť akúkoľvek antikoncepciu a odprevadil ju k lekárovi, aby si overil, či je tehotná. Obeť vypovedala, že sa jej Karim vyhrážal a počas znásilňovania bil tak, že krvácala. Tiež ju nútil brať lieky na spanie, píše server stredoevropan.cz.

 

Karim tvrdí, že je nevinný a že ide o komplot proti jeho osobe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies