Michael Jackson rozdelenie majetku

NETKY.SK • 14 September 2011, 17:15 • 2 min
Michael Jackson rozdelenie majetku

Michael Jackson rozdelenie majetku - Celebrity Správcovia majetku Michaela Jacksona v utorok oznámili, že majetok po zosnulom spevákovi v hodnote 30 miliónov dolárov (22 miliónov eur) rozdelia medzi jeho matku, tri deti a charitatívne organizácie. Správco

slovakia

left justify in out

img

Správcovia majetku Michaela Jacksona v utorok oznámili, že majetok po zosnulom spevákovi v hodnote 30 miliónov dolárov (22 miliónov eur) rozdelia medzi jeho matku, tri deti a charitatívne organizácie.
Správcovia uviedli, že od spevákovej smrti v júni 2009 jeho majetok priniesol zisk viac ako 310 miliónov dolárov (227,2 milióna eur), čo umožní splatiť desiatky nevyplatených pohľadávok a refinancovať spevákove úvery za nižšie úrokové sadzby.
Katherine Jacksonová, matka svetoznámeho speváka, chce predať rodinné sídlo v Encine v Kalifornii, aby si mohla nájsť pre seba a Jacksonove deti nové bývanie, uviedla agentúra AP.

zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies