Michael Bisping je vraj doterajším najhorším šampiónov v UFC

NETKY.SK • 27 September 2017, 14:59 • 2 min
Michael Bisping je vraj doterajším najhorším šampiónov v UFC

BRATISLAVA - Luke Rockhold sa vyjadril, že Michael Bisping je doposiaľ najhorším šampiónom organizácie UFC (Ultimate Fighting Championship). Po viac ako ročnej pauze sa v oktagone predstavil Luke Rockhold proti Davidovi Branchovi. Podarilo sa mu vyhrať s TKO v druhom kole zápasu. S týmto víťazstvom sa zapísal do histórie UFC, bolo to jeho 14. predčasné ukončenie zápasu, čo patrí v strednej váhe zatiaľ k jedinečným výkonom.

slovakia

left justify in out

Rockhold bol ešte donedávna šampiónom strednej váhy ale Bisping ho doslovne potrestal za veľmi silné reči ktoré mal pred ich vzájomným zápasom. V poslednom období nebol Bisping vôbec aktívny, od jeho víťazstva nad Rockholdom mal iba jeden zápas, ktorý sa mu podarilo vyhrať nad Danom Hendersonom na body. Rockhold na porážku od Bispinga nezabudol, jeho cieľom je zisk titulového opasku. 

 

 "So šťastím je to tak, že sa stáva aj to, že nie vždy praje tým lepšie pripraveným. Vrátil som sa aby som zobral to čo mi patrí. Chcel by som aby GSP nedorazil do Madison Square Gardenu a ako náhradník by som konečne mohol dať bodku za týmto príbehom. Bisping je najhorším šampiónom v histórií UFC. Ešte nikomu sa nepodarilo tak vyhýbať top vyzývateľom ako Bispingovi. Mal zápasiť s Jacarem ale vyhol sa tomu. Potom mal nasledovať Yoel ale aj jemu sa vyhol. Zápasil s Danom Hendersonom ktorý bol 14. vo váhe, teraz by mal zápasiť s Whittakerom ale vyhýba sa mu a bude zápasiť s GSP-m. Bisping nerobí nič, ja som zápasil s chalanom ktorý je o štyri miesta lepší ako Bispingov posledný súper pri jeho prvej obhajobe. Každopádne ja tu budem. Bisping bude mať na výber: buď bude zápasiť alebo utečie. Všetci dobre vieme, čo zvykol robiť v takýchto situáciách. Od začiatku uniká a vyzerá to tak, že s tým bude pokračovať aj naďalej," uviedol v rozhovore Rockhold.

 

"Rockhold je späť, ale s kým zápasil? S Davidom Branchom. Neviem ani kto to je. Luke by mal radšej rozmýšľať nad odvetou s Weidmannom nakoľko obidvaja sú darmožráči. Skús sa zasa uchytiť medzi najlepšími," reagoval Bisping. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies