Meszároš stále bez zmluvy, prioritou je stále NHL

NETKY.SK • 12 August 2015, 13:29 • 2 min
Meszároš stále bez zmluvy, prioritou je stále NHL

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš má za sebou desať sezón v zámorskej NHL a rád by v nej hral aj naďalej.

slovakia

left justify in out

Od 1. júla je však v kanadsko-americkej profilige voľným hráčom a zatiaľ nemá kontrakt na nový súťažný ročník. "Nie som nervózny. Poctivo sa pripravujem na nový ročník a čakám. Zatiaľ myslím len na NHL. Stále je dosť času na podpísanie nového kontraktu. Samozrejme, bolo by lepšie, keby som už vedel, kde budem hrať, ale čakám a som trpezlivý. Žiadna konkrétna ponuka ešte neprišla, hoci sme sa s viacerými klubmi bavili. Do detailov sme však nešli. Možno podpíšem zmluvu ešte dnes, možno o dva týždne. Ťažko to odhadnúť. Sám sa tým príliš nezaoberám. Všetko je na agentovi. Musím sa poctivo pripravovať na novú sezónu a počkať si," povedal Andrej Meszároš v rozhovore pre denník Pravda.


Dvadsaťdeväťročný bek sa na novú sezónu pripravuje tradične v rodnej Považskej Bystrici. Nad návratom do Európy zatiaľ neuvažuje. "Priorita je zatiaľ jednoznačne NHL. Doteraz som sa nezaoberal možnosťou vrátiť sa do Európy. No možno sa s agentom pri najbližšom stretnutí či telefonáte porozprávame aj o tom," dodal. Naposledy hral v zámorí za Buffalo, v ktorom bol spokojný. "Ak by Sabres prišli s dobrou ponukou, tak by som tam zostal. Budú mať lepší tím aj lepšieho trénera. Organizácia je výborná a všetko okolo nej funguje," myslí si Andrej Meszároš.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies