Messiho prvoradým cieľom je získať titul s Argentínou

NETKY.SK • 21 November 2013, 17:29 • 2 min
Messiho prvoradým cieľom je získať titul s Argentínou

BARCELONA - Prvoradým cieľom Lionela Messiho v prebiehajúcej sezóne je získať s argentínskou futbalovou reprezentáciou titul na MS 2014 v susednej Brazílii. Informovala agentúra Sinchua.

slovakia

left justify in out

"Bol by to splnený sen, keby sme sa stali majstrami sveta. Tak pre mňa, ako aj mojich spoluhráčov a vôbec pre všetkých ľudí. Už dlho na neho čakáme," povedal kanonier FC Barcelona v rozhovore pre španielsky športový denník Marca. Argentína zatiaľ dvakrát sedela na svetovom tróne, v rokoch 1978 a 1986.

Messi zároveň dementoval šumy, podľa ktorých po sezóne odíde z FC Barcelona. "Chcem zostať v Barcelone, cítim sa tu výborne. Záujem o moju osobu ma teší a som zaň vďačný, ale mojím životom je Barcelona," dodal štvornásobný najlepší futbalista roka, ktorý je momentálne zranený a zadný stehenný sval ho vyradil z hry do konca kalendárneho roka. Messi sa zranil 10. novembra počas ligového stretnutia na ihrisku Realu Betis Sevilla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies