Messi sa zapojil do tréningu, Neymar pózoval s Paris Hilton

NETKY.SK • 5 August 2014, 15:07 • 2 min
Messi sa zapojil do tréningu, Neymar pózoval s Paris Hilton

BARCELONA - Hviezdy FC Barcelona Lionel Messi, Neymar, Dani Alves a Javier Mascherano sa po dovolenkách zapojili do tréningového procesu klubu na novú futbalovú sezónu.

slovakia

left justify in out

Nový tréner katalánskeho tímu Luis Enrique môže využiť v prípravných dueloch len trio zo spomenutých hráčov, keďže Neymar sa stále zotavuje zo zranenia.

 

Brazílčan sa bude pripravovať individuálne. Podľa lekárov Barcelony sa zo zranenia zotavuje podľa plánu. Zatiaľ nie je známy termín, kedy sa vráti do úplného tréningového procesu. Dvadsaťdvaročný Neymar má problémy od štvrťfinále svetového šampionátu v domácom prostredí, keď mu Kolumbijčan Juan Camilo Zúňiga zlomil jeden zo stavcov. "V súčasnosti absolvuje špecifický rehabilitačný program. K jeho návratu do tréningového procesu príde podľa vývoja zdravotného stavu," uviedol úradujúci španielsky vicemajster na svojom webe. 

 

Zlomený stavec síce nepustí Neymara na ihrisko, ale počas dovolenky mu nebránil v rôznej zábave. Útočník na sociálnej sieti Instagram zverejnil fotografie z nočného klubu na Ibize, kde sa zabával s Paris Hilton. Americká milionárka sa v posledných dňoch objavila aj v spoločnosti ďalšieho futbalistu Jermaina Jonesa. Okrem zábavy si plnil Neymar počas dovolenky napriek zdravotným problémom aj povinnosti voči sponzorom, v rámci nich absolvoval cestu do Japonska. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies