Messi bude pokračovať v rehabilitácii v rodnej krajine

NETKY.SK • 28 November 2013, 15:00 • 2 min
Messi bude pokračovať v rehabilitácii v rodnej krajine

MADRID - Štvornásobný najlepší futbalista na svete Lionel Messi bude pokračovať v rehabilitácii po zranení zadného stehenného svalu v rodnej Argentíne. Informoval o tom jeho klubový zamestnávateľ FC Barcelona s dôvetkom, že 26-ročný kanonier odcestuje do domoviny v piatok.

slovakia

left justify in out

Messi si privodil tretie a zároveň najvážnejšie zranenie v tejto sezóne 10. novembra v ligovom zápase na ihrisku Betisu Sevilla (4:1). Do súťažného diania sa zapojí najskôr po zimnej prestávke v januári budúceho roka.

"Po prvej fáze rehabilitácie odcestuje Lionel Messi do Argentíny. Už dávnejšie to bolo naplánované. Druhá časť prebehne pod dohľadom klubových lekárov. Do Argentíny odídu v polovici decembra aj náš lekár Ricard Pruna a fyzioterapeut Elvio Paulorroso," uvádza sa vo vyhlásení na oficiálnej stránke "blaugranas".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies