Messi bude Barcelone chýbať 6 až 8 týždňov

NETKY.SK • 11 November 2013, 14:16 • 2 min
Messi bude Barcelone chýbať 6 až 8 týždňov

SEVILLA - Argentínsky futbalista Lionel Messi z FC Barcelona bude pre zranenie zadného stehenného svalu nútene pauzovať šesť až osem týždňov, Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Juhoamerický kanonier utrpel v prvom zápase nedeľňajšieho ligového zápasu na ihrisku Realu Betis Sevilla už tretie zranenie nohy v sezóne. Katalánsky tím aj tak zvíťazil 4:1.

Messi sa zranil v 18. minúte počas šprintu za loptou, o ktorú súperil s obrancom Betisu. Štvornásobný futbalista sveta okamžite pocítil, že má problémy a už v 21. minúte ho vystriedal Andres Iniesta. Messi v tejto sezóne už musel vynechať niekoľko zápasov. Najprv si počas augustového zápasu v Španielskom pohári zranil ľavý stehenný sval. V septembrovom súboji proti Almerii si zasa privodil rovnaké zranenie, ale na pravom stehennom svale. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies