Meno nového ministra financií ešte stále nie je známe

NETKY.SK • 1 Apríl 2019, 16:08 • 2 min
Meno nového ministra financií ešte stále nie je známe

BRATISLAVA - Predseda SNS Andrej Danko žiada nové meno ministra financií. SNS totiž nemá ako prediskutovať svoj návrh na znižovanie dane. Musí sa ale počkať na rozhodnutie predsedníctva vládnej strany Smer-SD, ktorá následne prezradí meno nového ministra.

slovakia

left justify in out

"Som z toho unavený, aby som pre učiteľov každý týždeň prosil od vlády peniaze pre rekreačné poukazy. Už ma to nie že uráža, už som z toho zúfalý. Teraz to považujem naozaj za veľmi nešťastné, aby sme každý týždeň o takéto veci, ktoré štát dokáže financovať, bojovali," vyjadril sa na dnešnej tlačovke predseda SNS Andrej Danko. kreslo ministra financií ostalo voľné po tom, ako Peter Kažimír zamieril do Národnej banky Slovenska. 

 

img


Smer-SD však ešte do týchto chvíľ meno nového ministra neprezradila. Peter Kažimír pritom po menovaní prezidentom Andrejom Kiskom na post guvernéra Národnej banky Slovenska zasadne 1. júna tohto roku. "Ako sme už v minulosti viackrát uviedli, personálne otázky vždy boli predmetom rokovania predsedníctva strany Smer-SD, a tak tomu je a bude aj v tomto prípade. Meno nového ministra financií oznámime, keď o ňom rozhodne predsedníctvo strany," uviedol hovorca strany Smeru-SD Ján Mažgút.

 

img

bývalý minster financií Peter Kažimír

 

Rozhodovať by však podľa doteraz dostupných informácii malo medzi bývalým šéfom finančnej správy Františkom Imreczem a Ladislavom Kamenickým, súčasným predsedom parlamentného finančného výboru.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies