Melanie C vystúpila na koncerte dánskej speváčky MO

NETKY.SK • 24 Október 2016, 13:25 • 2 min
Melanie C vystúpila na koncerte dánskej speváčky MO

LONDÝN - Anglická speváčka Melanie C vystúpila na koncerte svojej dánskej kolegyne MO. Bývalá členka dievčenskej skupiny Spice Girls sa pripojila k 28-ročnej interpretke v sobotu počas jej vystúpenia v londýnskom Roundhouse.

slovakia

left justify in out

Spoločne zaspievali hit Say You’ll Be There, o ktorý sa v roku 1996 postarali práve Spice Girls. Cover verzia obľúbenej piesne je zároveň singlom MO, ktorá ho vydala v roku 2014. Rodáčka z dánskej dediny Ubberud v deň koncertu naznačila, že jej posledné vystúpenie na britskom turné bude zároveň jedným z najvýznamnejších v kariére. "Pôjde o najväčšiu show môjho života! Idem sa zblázniť, no snažím sa pôsobiť pokojne, hoci mi to vôbec nejde. Veľmi sa teším na dnešný večer," napísala prostredníctvom služby Instagram speváčka, ktorá v ďalšom príspevku označila Melanie C za svoj detský idol.


Na spoločné vystúpenie zareagovala taktiež prostredníctvom Instagramu aj samotná Melanie C. "Dnes večer som mala tú česť zdieľať jedno pódium s touto úžasnou ženou. Ako dieťa ju inšpirovali Spice Girls a dnes inšpiruje ona mňa," napísala 42-ročná rodáčka z Whistonu k ich spoločnej fotografii.


Melanie C, vlastným menom Melanie Chisholm, sa preslávila ako "Sporty Spice" v spomínanej skupine Spice Girls, ktorá vznikla v roku 1994. Okrem nej v úspešnej formácii pôsobili "Scary Spice" Melanie Brown (Mel B), "Baby Spice" Emma Bunton, "Ginger Spice" Geri Halliwell a "Posh Spice" Victoria Beckham. Na konte majú albumy Spice (1996), Spiceworld (1997) a Forever (2000). Po veľkom úspechu si však dali v roku 2000 pauzu. Znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné a predstavili sa na olympijských hrách v Londýne v roku 2012. Melanie C vydala v rámci sólovej kariéry sedem štúdioviek, vrátane úspešného debutu Northern Star z roku 1999. Jej zatiaľ posledný album Version Of Me vyšiel v piatok 21. októbra. Medzi najväčšie hity Melanie C patria skladby Never Be The Same Again, I Turn To You, Here It Comes Again či Next Best Superstar.


Karen Marie Orsted, známa ako MO, predstavila svoj štúdiový debut No Mythologies To Follow v roku 2014. Z albumu pochádzajú známe piesne ako Pilgrim, Waste Of Time, Glass či XXX 88 (feat. Diplo). Na konte má spoluprácu s Iggy Azalea či s Major Lazer a DJ Snake, s ktorými nahrala známy hit Lean On. Vlani vydala v spolupráci s dídžejom Diplom singel Kamikaze a tento rok ponúkla skladby Final Song či Drum.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies