Medvedev si počas návštevy USA otvoril konto na Twitteri

NETKY.SK • 24 Jún 2010, 14:29 • 2 min
Medvedev si počas návštevy USA otvoril konto na Twitteri

Medvedev si počas návštevy USA otvoril konto na Twitteri

slovakia

left justify in out

Ruský prezident Dmitrij Medvedev si počas návštevy USA otvoril konto na internetovom blogu Twitter. V priebehu 14 hodín sa na jeho účet prihlásilo viac ako 15.300 odberateľov. Informovala o tom tlačová agentúra RIA Novosti.
      Správu potvrdila aj spoločnosť Twitter, podľa ktorej si Medvedev otvoril konto v rámci jej internetového blogového systému. Účet je vedený v dvoch jazykoch, v ruštine aj angličtine.
      Medvedevov vstup do sveta Twitteru vo svojom blogu ohlásil americký prezident Barack Obama i kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger.
      Šéf Kremľa sa počas prebiehajúcej trojdňovej návštevy USA stal prvým Rusom, ktorý vlastní nový inteligentný telefón iPhone 4. Dostal ho ako dar od riaditeľa firmy Apple Steva Jobsa, keď navštívil Silicon Valley v Kalifornii.
      Dnes Medvedev priletel do Washingtonu, kde popoludní absolvuje rozhovory s prezidentom Obamom. Okrem ekonomických otázok a podpisu série bilaterálnych dohôd budú obaja lídri diskutovať o jadrovom ozbrojení, ako aj o nepokojoch v Kirgizsku, na Kórejskom polostrove, iránskom jadrovom programe či situácii v Afganistane. Ruský prezident zavŕši deň stretnutím s americkými kongresmanmi.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies