REPORTÁŽ Oktagon Prime 5. Ku komu sa dobýbal Kali, prečo ľudí irituje Jakub Tichota a kedy bude mať Lajoško ďalší zápas?

NETKY.SK • 28 Marec 2022, 12:25 • 2 min
REPORTÁŽ Oktagon Prime 5. Ku komu sa dobýbal Kali, prečo ľudí irituje Jakub Tichota a kedy bude mať Lajoško ďalší zápas?

Oktagon sa po dlhom čase vrátil do Šamorína a ponúkol veľa dobrých zápasov. Nebyť kontroverzného rozhodnutia v tom hlavnom, Kertész – Veličkovič, ktoré oprávnene vytočilo množstvo fanúšikov, bol by to super večer.

slovakia

left justify in out

 

Tento verdikt spôsobil, že na tlačovej konferencii vyzerali  obaja borci ako porazení. V podstate aj boli, pretože Máté Kertész sa cítil verdiktom poroty ukrivdený, s čím súhlasilo veľa sklamaných fanúšikov, a víťazný Bojan Veličkovič tak dosiahol len povestné Pyrrhovo víťazstvo. Otázkou teraz zostáva, ako to šéfovia Oktagonu vyriešia. Netky navrhli férovú odvetu. Čo na to  Ondřej Novotný, si môžete pozrieť v našom videu z tlačovky.   

 

Paulusova ruka

 

img

 

Ako prvý zo slovenských borcov sa tešil z víťazstva Roman Paulus. Nad Kutylom vyhral síce tesne, ale všetko sa počíta. Keď sme ho oslovili na rozhovor, povedal, že príde o chvíľu, lebo mu, slušne povedané, odpadnú ruky, rukavice musia okamžite dole.

„Ľavá ruka je v pohode, ale pravou som mu trafil jednu zadnú rovnú. Dúfam, že nie je zlomená, ale bolí ma, tak som sa chcel tých rukavíc zbaviť,“ vysvetlil a ocenil publikum v Šamoríne.

 

„Toto čo bolo za emočný nástup, tak na ten budem ešte dlho spomínať, ako ma fanúšikovia podporili,“ tešil sa Roman. Ako dlho po zápase oddychoval, ako sa cítil v šatni, ktorá je za normálnych okolností stajňou, a kedy a s kým by chcel ďalší zápas, prezradí vo videu.

 

 

Čakám na ďalší zápas

 

img

Lajoško Klein sa po dvoch prehrách v UFC konečne vrátil na víťaznú vlnu. Jeho popularitu potvrdzoval aj obrovský záujem fanúšikov o spoločné fotografie. Krátko pred ním tu mal „fototermín“ ďalší bojovník UFC, dlháň Johny Walker, ktorý sa v Šamoríne ocitol ako tréner a kamarát Xaviera. A čo má nové Lajoško? 

 

„Po zápase som mal týždeň pauzu a pomaličky sa sústreďujem na ďalší zápas, ktorý ešte neviem, kedy bude, myslím, že v lete, august by bol super.“

Nie je to pridlhé čakanie? Nie, hovorí Lajoš, a má na to svoje dôvody, ktoré prezradí vo videu.

 

 

Tichota bze rešpektu?

 

img

 

Práve keď sme robili rozhovor s Lajoškom, v klietke prebiehal zápas českého borca Jakuba Tichotu s Fínom Elonenom, čím sa opäť priblížil k svojmu cieľu, zápasu s Ivanom Buchingerom v 66-tke, ktorého vyzýva po každom víťazstve. Jakuba diváci vybučali, na čo nám najprv povedal, že mu to neprekáža: „Nepokazilo mi to radosť. Počul som ten piskot, ale citoslovce ako citoslovce, či je to bú alebo jé, ma nezaujíma. Mám za sebou silnú základňu a keď niekto takto bučí, znamená to len toľko, že niečo dokazujem.“

 

Na tlačovej konferencii však zmenil názor a dal k tomu aj vyhlásenie.

 

Jakub má v profi MMA výborné skóre – 5:0 – ako hovorí, to sa už nedá prehliadnuť. K vysnívanému zápasu s Bukim nakoniec predsa len ukázal trochu rešpektu: „Voči Ivanovi mám rešpekt, je to pán legenda, ale keď chcem byť najlepší, musím tieto legendy porážať.“

 

 

Komu veril Kali? 

 

img

 

Posledný zápas pred hlavnou kartou mal mať v réžii Diamantový čávo Robo Pukač, ktorý sa postavil proti Nemcovi Christianovi Jungwirthovi. Ako už vieme, nakoniec zápas vzdal, ale to ešte vo chvíli, keď sa pred jeho nástupom zjavil pri červenom koberci raper Kali, možno ani sám nevedel. Kali živo máchal rukami a čosi zanietene vysvetľoval. Hneď sme boli pri ňom, že čo rieši.

 

„Ja som tu dnes kvôli Pukačovi, je to veľmi dobrý kamarát. Nie, nechceli sme ísť do šatne, len ho pozdraviť, nech vie, že sme ho prišli podporiť.“

 

 

Šťastný a nespokojný 

 

img

 

Karolovi Ryšavému sa v poslednom období veľmi nedarilo, o to viac ho potešilo víťazstvo nad Hosseinpourom, i keď, ako prezradil na tlačovke, spokojný rozhodne nebol. Prečo? Pozrite si video!

My sme ho odchytili práve cestou na tlačovku, keď už ruch v zákulisí utíchol. To, že dostal zápas práve v deň svojich narodenín, „bola náhoda, ale krásne zakončenie mojich narodenín,“ skonštatoval unavený.

 

„Najšťastnejší som momentálne teraz, v auguste čakáme s priateľkou synčeka, naozaj mám teraz krásne obdobie,“ prehodil krátko. Keďže po zápase zo šatne dlho nevychádzal, prezradil nám, čo sa v nej dialo...  

 

Súvisiaci článok: Oktagon Prime 5: Kontroverzný verdikt rozhodcov po zápase večera

 

Video z tlačovej konferencie si môžete pozrieť tu: 

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies