Medveď pobavil Ameriku, pochutnal si na psom žrádle a zdriemol si na trávniku

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 13:33 • 2 min
Medveď pobavil Ameriku, pochutnal si na psom žrádle a zdriemol si na trávniku

BRATISLAVA - Nezvyčajnú situáciu zažili v sobotu obyvatelia mesta Lake Mary vo floridskom okrese Seminole, keď si na pozemku jedného z rodinných domov všimli spiaceho medveďa baribala.

slovakia

left justify in out

Ten si zdriemol po tom, ako sa pokúsil skonzumovať zhruba deväť kilogramov psích granúl, ktoré našiel v neďalekej garáži. Majitelia pozemku požiadali o pomoc istého Boba Crossa, ktorý sa stará o odchyt škodcov. "Zavolali mi a oznámili, že majú na dvore medveďa," opísal spomínaný muž pre WFTV.


Cross po príchode na miesto zhodnotil, že zviera je obrovské a radšej ho nebude dráždiť. Podarilo sa mu však zhotoviť niekoľko fotografií, na ktorých vidieť ako medveď drieme na trávniku pod stromom. Nepozvaný návštevník podľa Crossa vyzeral celkom ako človek. "Tri alebo štyri razy zmenil polohu a naťahoval sa. Iba tam ležal," opísal Cross, ktorý medveďa pozoroval niekoľko minút.


Keď sa zviera vzdialilo, jeden z miestnych obyvateľov Art Fischer vzal zvyšok žrádla a zamkol ho v garáži, aby sa poň medveď neskôr nemohol vrátiť. Susedia žijúci v okolí dúfajú, že baribala počas nastávajúcej loveckej sezóny, ktorá sa začne 1. októbra, nikto nezastrelí. "Boli tu skôr ako my," povedal Fischer.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies