Mečiar bol v Bratislave, stretol sa obchodne so starostom Ružinova

NETKY.SK • 4 August 2014, 08:49 • 2 min
Mečiar bol v Bratislave, stretol sa obchodne so starostom Ružinova

BRATISLAVA - Kedysi jeden z najmocnejších mužov slovenskej politiky Vladimír Mečiar (72) bol minulý týždeň v Bratislave. V hlavom meste si to namieril k starostovi Ružinova Dušanovi Pekárovi.

slovakia

left justify in out

"Máte dobré informácie. Ako viete podniká a má záujmy v mestskej časti Ružinov, tak to bolo v tomto duchu. Ale viac nechcem hovoriť," povedal pre Plus 1 deň starosta Pekár o stretnutí s bývalým politikom.

 

Na otázku, či sa rokovanie týkalo budovy, ktorú Mečiar v Ružinove vlastní a kedysi bola sídlom HZDS, nechcel starosta odpovedať.

 

Denníku sa podarilo spojiť s Mečiarovou bývalou asistentkou Katarínou Rosinovou. Dnes je konateľkou spoločnosti, v ktorej je expremiér jediným spoločníkom. Na firmu je aj prepísaná budova v Ružinove. K špekuláciám, či chce spoločnosť budovu predať, alebo prerábať sa Rosinova vyjadriť nechcela. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies