McGregor opäť trénuje. Kedy sa vráti späť do oktagonu?

NETKY.SK • 14 Február 2021, 14:11 • 2 min
McGregor opäť trénuje. Kedy sa vráti späť do oktagonu?

Podujatie UFC 257 v Abú Dabí na konci januára malo byť triumfálnym návratom charizmatického Conora McGregora do kolotoča MMA, no svet napokon hovoril o jeho prekvapivej prehre v súboji s Američanom Dustinom Poirierom.

slovakia

left justify in out

Írsky bojovník pred zápasom sebavedome vyhlásil, že svojho súpera, ktorého už v minulosti porazil,  tentokrát pokorí za 90 sekúnd. Poirier však do zápasu nastúpil so skvelou taktikou, ktorá slávila úspech a McGregora porazil technickým K.O. v druhom kole.

 

Prehru štipľavo okomentoval aj McGregorov rival, Khabib Nurmagomedov. „Presne to sa stane, keď vymeníš tím, odídeš od sparingov, ktorí ti pomohli stať sa šampiónom a trénuješ s malými deťmi, ďaleko od reality,“ odkázal mu na sociálnej sieti Twitter.

 

 

Okamžite sa tak začalo špekulovať o tom, aké budú ďalšie kroky bývalého šampióna v ľahkej váhe. Podľa všetkého sa napokon dočkáme tretieho zápasu medzi McGregorom a Poirierom. „Obaja ten zápas chcú. Keď máte dvoch borcov, ktorí chcú zakončiť trilógiu, pokúsite sa to urobiť. Uskutoční sa toto leto,“ prezradil na nedávnej tlačovej konferencii prezident UFC, Dana White.

 

 

McGregor je údajne zápasom posadnutý a momentálne tvrdo trénuje. Rád by totiž odčinil prekvapivý výsledok z januára. Súboju sa nebráni ani Poirier, ktorý síce zacítil šancu na titul, no momentálne sa stále nevie, či sa úradujúci šampión Nurmagomedov do oktagonu vráti. Po svojom poslednom víťazstve totiž ohlásil koniec kariéry, no v poslednom čase sa čoraz častejšie hovorí o jeho budúcnosti. V priebehu februára by sa mal stretnúť s prezidentom Whiteom a prezradiť mu svoje definitívne stanovisko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies