M'Bengue z Toulouse: Arsenal má o mňa záujem

NETKY.SK • 18 August 2012, 17:55 • 2 min
M'Bengue z Toulouse: Arsenal má o mňa záujem

M'Bengue z Toulouse Arsenal má o mňa záujem - Futbal LONDÝN – Obranca francúzskeho klubu Toulouse, Cheikh M'Bengue, prezradil, že Arsenal prejavil oňho záujem. 24-ročný hráč sa vo Francúzsku v posledných rokoch ukazoval v dobrom svetle a dojem urobil aj n

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Obranca francúzskeho klubu Toulouse, Cheikh M'Bengue, prezradil, že Arsenal prejavil oňho záujem. 24-ročný hráč sa vo Francúzsku v posledných rokoch ukazoval v dobrom svetle a dojem urobil aj na Arsena Wengera.

"Neočakával som to. Keď sa o vás zaujíma klub ako Arsenal, tak je to pekné. Je to naozaj lichotivé. Čo sa týka Premier League, je to liga, v ktorej sa chcem vyvíjať," povedal Cheikh pre francúzske noviny L'Equipe. "Nemal som v pláne odísť, mám tu ešte dvojročnú zmluvu. Ale klub ako Arsenal sa neodmieta."
Majiteľ Toulouse, Olivier Sadran, však zjavne nechce hráča pustiť, keď vyhlásil: "Pre mňa je všetko jasné. Liga začala a nikto neodíde."

Arsenal dúfa, že sa mu v tejto sezóne podarí konečne vyhrať nejakú trofej, keďže fanúšikovia na ňu čakajú už od roku 2005. Klub priviedol niekoľko dôležitých hráčov, avšak prišli o svoju najväčšiu hviezdu, Robina van Persieho, ktorý odišiel do Manchestru United.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies