Mauresmová zostáva v Murrayho zázemí

NETKY.SK • 7 November 2014, 12:29 • 2 min
Mauresmová zostáva v Murrayho zázemí

LONDÝN - Spolupráca britského tenistu Andyho Murrayho a francúzskej trénerky Amélie Mauresmovej pokračuje. Úradujúci olympijský šampión to povedal v rozhovore pre Reuters na prahu londýnskeho koncosezónneho šampionátu ATP World Tour Finals (9. - 16. novembra).

slovakia

left justify in out

"Amélie však v ostatnom období bola so mnou len vo Valencii, takže vyzdvihnutie si určite zaslúži aj Dani Vallverdu," upozornil 27-ročný rodák zo škótskeho Dunblane. 

 

Kooperácia dvojnásobného grandslamového šampióna Murrayho a 35-ročnej francúzskej fedcupovej kapitánky Mauresmovej sa začala pred Wimbledonom po tom, ako z Britovho zázemia ubudol Čech s americkým domicilom Ivan Lendl pre vyťaženosť. 

 

"Keď sa niečo takéto začne, potrebuje to svoj čas, kým prídu výsledky. Nenastane to za týždeň. Azda sa už v úvode nasledujúcej sezóny ešte výraznejšie prejaví progres, ktorý vyvstane z práce s Amélie aj Danim," podotkol Murray, ktorého v mladosti herne formovala mama Judy, teraz šéfka britského fedcupového realizačného štábu. 

 

"Pre mňa je jedno, či pracujem s mužom alebo ženou. Dôležitá je možnosť diskutovať o tenise a nachádzať vzájomné porozumenie," uviedol šiesty muž aktuálneho renkingu Murray, v minulosti aj svetová dvojka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies