Mauresmová a Murray od seba minimálne od júla do novembra

NETKY.SK • 14 Máj 2015, 12:28 • 2 min
Mauresmová a Murray od seba minimálne od júla do novembra

RÍM - Francúzska trénerka Amélie Mauresmová pre tehotenstvo nebude v zázemí britského tenistu Andyho Murrayho minimálne od júla do novembra.

slovakia

left justify in out

"Bude so mnou v Paríži na Roland Garros, Jonas Björkman tiež. On potom so mnou pobudne v období pred Wimbledonom, na ktorom znova budú obaja, ak sa Amélie bude cítiť dobre. Sama sa rozhodne. Po Wimbledone znova bude so mnou Jonas, a to až do US Open vrátane, možno to však potiahneme až po novembrový halový Paríž. Myslím si, že práve v tom období by Amélie mohla byť pripravená na návrat," načrtol plány Murray počas antukového turnaja ATP World Tour Masters 1000 Internazionali BNL d´Italia v Ríme, citoval ho web Tennis World.

 

Francúzska fedcupová kapitánka Mauresmová má termín pôrodu v auguste. Švéd Björkman pribudol do realizačného tímu v marci a zásadnejším spôsobom po skúšobnom období v apríli. Čoskoro 28-ročný tretí muž svetového rebríčka Murray (nar. 15. mája 1987 v Dunblane) ťahá šnúru desiatich zápasových úspechov. Získal tituly v Mníchove a Madride, zhodne na antuke. V talianskej metropole už je v osemfinálovom 3. kole, vo štvrtok sa v ňom stretne s Belgičanom Davidom Goffinom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies