CT pracovisko v bánovskej nemocnici chcú otvoriť počas druhého polroka

NETKY.SK • 18 Marec 2023, 09:00 • 2 min
CT pracovisko v bánovskej nemocnici chcú otvoriť počas druhého polroka

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Nemocnica v Bánovciach nad Bebravou plánuje otvoriť nové CT pracovisko počas druhého polroka tohto roka. S prípravou jeho zriadenia začalo zdravotnícke zariadenie ešte vlani, práce podľa neho pokračujú podľa plánu. Informovala o tom hovorkyňa skupiny Agel SK Martina Pavliková.

slovakia

left justify in out

"Priestory sme odovzdali zhotoviteľovi ešte 9. januára. V zmysle schválenej projektovej dokumentácie, ako aj stavebného povolenia už máme za sebou búracie práce a momentálne sa zabezpečuje príprava samotných priestorov, výmena okien a vstupných dverí," uviedol námestník riaditeľa pre ekonomiku, technické a prevádzkové činnosti Vladimír Záborský. Práce by podľa prvotných predpokladov mal zhotoviteľ ukončiť do júna tohto roka. "Po ukončení prác nás bude, samozrejme, čakať inštalácia samotného prístroja, zariadenia a vybavenia a následne bude pracovisko uvedené do prevádzky," avizoval Záborský. Novozriadené CT pracovisko, ktoré prinesie pokročilú diagnostickú zobrazovaciu metódu priamo do regiónu, sa bude nachádzať v priestoroch bývalého archívu na prízemí nemocnice. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies