Matlockovi zo Sex Pistols ukradli gitary, priaznivcov žiada o pomoc

NETKY.SK • 12 December 2016, 13:07 • 2 min
Matlockovi zo Sex Pistols ukradli gitary, priaznivcov žiada o pomoc

LONDÝN - Anglickému hudobníkovi Glenovi Matlockovi, ktorý je známy najmä ako pôvodný basgitarista už neaktívnej punkovej kapely Sex Pistols, ukradli nedávno tri gitary.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatročný interpret následne prostredníctvom sociálnej siete Facebook požiadal svojich priaznivcov o pomoc pri hľadaní zmiznutých nástrojov. Matlock uviedol, že všetky tri gitary boli v puzdrách, pričom za informácie vedúce k ich nájdeniu ponúkol finančnú odmenu.


Glen Matlock bol jedným zo zakladajúcich členov spomínanej skupiny Sex Pistols, pričom sa autorsky podieľal na desiatich z dvanástich skladieb ich jediného albumu Never Mind The Bollocks, Here's The Sex Pistols (1977). Kapelu však ešte pred vydaním tejto nahrávky opustil a na jeho miesto nastúpil Sid Vicious. Matlock sa však neskôr do Sex Pistols vrátil. Okrem toho pôsobil aj v kapelách Rich Kids, Vicious White Kids či The London Cowboys a v súčasnosti hráva so svojou formáciou The Philistines.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies