Matej Tóth najlepším chodcom sveta v roku 2015

NETKY.SK • 4 November 2015, 09:27 • 2 min
Matej Tóth najlepším chodcom sveta v roku 2015

BRATISLAVA - Slovenský reprezentant Matej Tóth (VŠC Dukla Banská Bystrica) sa podľa renomovaného chodeckého portálu Marcia dal Mondo stal najlepším svetovým chodcom v roku 2015.

slovakia

left justify in out

Experti tohto portálu počítali do hodnotenia tri najlepšie výsledky každého chodca, pričom najväčšiu váhu malo vystúpenie na svetovom šampionáte v čínskom Pekingu. Zverencovi Mateja Spišiaka sa do rebríčka počítalo víťazstvo na 50 km na majstrovstvách sveta (3:40:32 h), triumf na Dudinskej päťdesiatke v treťom najlepšom výkone histórie 3:34:38 h a druhá priečka na Európskom pohári v španielskej Murcii v pretekoch na 20 km (1:20:21 h). Na druhej priečke v rebríčku portálu Marcia dal Mondo skončil svetový šampión na 20 km Španiel Miguel Ángel López, na tretej vicemajster sveta na dvadsiatke Číňan Wang Čen.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies