Máte ryby v akváriu? Tak vás zrejme zaujme tento vynález!

NETKY.SK • 12 Máj 2021, 08:15 • 2 min
Máte ryby v akváriu? Tak vás zrejme zaujme tento vynález!

Ak ste sa niekedy pozerali na to, ako sa vaše ryby hojdajú vo svojom akváriu, a pomysleli ste si, že im chýba kúsok slobody a zaslúžia si vidieť svet okolo seba, potom budete jasať.

slovakia

left justify in out

Objavil sa nový vynález, ktorý vám umožní zobrať ryby na prechádzku. Japonská spoločnosť MA Corporation predstavila nový zábavný produkt, ktorým je v podstate prenosná nádrž na rybyPodľa News Corp má však taška Katsugyo aj trochu iný zámer, než len zobrať ryby na prechádzku. Tento vynález má umožniť ľuďom predviesť svoje drahé ryby kúpené na trhu, keď si ich berú domov. Trhy s rybami sú totiž v Japonsku veľmi populárne. Tisíce ľudí už sledujú ich oficiálny účet na Instagrame, aby videli kedy bude "taška" uvedená na trh. 

 

 

 

Prenosná nádrž na ryby má dlhší priehľadný úložný priestor, v ktorom sa ryba pohybuje. Nádrž je vybavená senzorom, ktorý monitoruje hladinu kyslíka v nádrži. „Je rozdelená na dve časti, keď rybu vložíte, môžete odstrániť akvárium, rybu uložiť, potom pripojiť k hlavnej časti a zapnúť napájanie. Je možný prísun kyslíka a udržiavanie teploty vody,“ vyjadrila sa spoločnosť výrobcu.

 

 

 

Cieľom vynálezu nebolo udržať ryby šťastné, takže dlhá prechádzka nie je ideálna, ale nádrž je navrhnutá tak, aby rybu udržala nažive od okamihu, keď opustí trh, až kým sa nedostanete domov. Určite to nie je prispôsobené na zdĺhavé jednodňové výlety alebo návštevy pláže. Cena nádržky ešte nie je známa, no podľa sociálnych sietí je záujem o ňu veľký.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies