Maskovaní lupiči prepadli v Bratislave stávkovú kanceláriu i lekáreň

NETKY.SK • 13 Júl 2013, 18:14 • 2 min
Maskovaní lupiči prepadli v Bratislave stávkovú kanceláriu i lekáreň

Bratislava - Polícia pátra po páchateľoch lúpežných prepadnutí, ku ktorým prišlo v piatok (12. 7.) popoludní v bratislavskej Petržalke a Ružinove. V oboch prípadoch sa lúpežného prepadnutia dopustil maskovaný muž, ktorý sa vyhrážal zbraňou.

slovakia

left justify in out

Prvý prípad sa stal približne o 16.40 h, keď do pobočky stávkovej kancelárie na Gessayovej ulici vstúpil muž, maskujúci si tvár šatkou a pod hrozbou použitia zbrane žiadal od zamestnankyne vydanie finančnej hotovosti. "Zo stávkovej kancelárie si páchateľ v modrej igelitovej taške odniesol približne 1040 eur," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Karina Považanová. Po mužovi, ktorý sa činu dopustil, polícia intenzívne pátra a žiada o pomoc aj verejnosť. "Muž je vysoký približne 180 cm a môže mať 30 až 35 rokov. Okrem tmavej šatky sa maskoval aj tmavou šiltovkou, " opísala páchateľa Považanová.

 

Akékoľvek informácie, ktoré by páchateľa lúpeže pomohli vypátrať, je možné poskytnúť na bezplatnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Informácie vedúce k objasneniu prípadu možno rovnakou cestou uviesť aj v prípade lúpežného prepadnutia lekárne, ku ktorému došlo pred 17.00 h na Radničnom námestí. Vydanie peňazí pod hrozbou zbrane tam požadoval muž, ktorý si tvár zakrýval červenou šiltovkou. V tomto prípade bol pokus o lúpež neúspešný. "Zamestnankyňa lekárne pred mužom utiekla zadným únikovým vchodom do chodbových priestorov, odkiaľ privolala políciu," informovala Považanová. Muž, po ktorom bolo taktiež vyhlásené pátranie, bol štíhlej postavy, vysoký približne 180 až 185 cm.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies