Masér obvinil Travoltu z obťažovania, herec to popiera

NETKY.SK • 8 Máj 2012, 19:04 • 2 min
Masér obvinil Travoltu z obťažovania, herec to popiera

Masér obvinil Travoltu z obťažovania, herec to popiera - Celebrity Masér John Doe obvinil Johna Travoltu zo sexuálneho obťažovania. Podľa súdnych dokumentov požaduje ako odškodné dva milióny amerických dolárov (v prepočte približne 1,535 milióna eur).

slovakia

left justify in out

img

Masér John Doe obvinil Johna Travoltu zo sexuálneho obťažovania. Podľa súdnych dokumentov požaduje ako odškodné dva milióny amerických dolárov (v prepočte približne 1,535 milióna eur). Herec označil jeho tvrdenia za výmysly a zareagoval protižalobou. K údajnému incidentu malo dôjsť v Los Angeles v januári 2011. "Žaloba je založená na fikcii a výmysloch. Nič z toho, čo popisuje, sa nestalo," povedal pre magazín People hercov hovorca. "V čase, kedy sa s ním mal stretnúť, John nebol v Kalifornii, a je dokázateľné, že bol na východnom pobreží," dodal. "Žalobca utrpel emocionálnu ujmu, vrátane utrpenia, mučenia, hrôzy, hororu, nervozity, smútku, úzkosti, starostí, šoku, poníženia a hanby," uvádza sa v žalobe. "Žalobcov advokát chce získať svojich 15 minút slávy," uzavrel hercov hovorca.

Päťdesiatosemročného Johna Travoltu mohli diváci a diváčky zatiaľ naposledy vidieť v akčnom trileri Bez súcitu (2010). Herec sa preslávil v druhej polovici 70. rokov 20. storočia účinkovaním v muzikáloch Horúčka sobotňajšej noci (1977) a Pomáda (1978). Neskôr si zahral napríklad vo filmoch Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994), Fenomén (1996), či v muzikáli Hairspray (2007).

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies