Mascheranovi hrozí za daňové úniky rok za mrežami

NETKY.SK • 22 Január 2016, 09:00 • 2 min
Mascheranovi hrozí za daňové úniky rok za mrežami

MADRID - Argentínsky stopér katalánskeho futbalového veľkoklubu FC Barcelona Javier Mascherano čelí v Španielsku rozsudku pre daňové úniky.

slovakia

left justify in out

Mascherano by si mal podľa rozhodnutia súdu odsedieť vo väzení jeden rok. Dlhoročný reprezentant argentínskeho výberu "albicelestes" zaplatil pokutu vo výške 800 000 eur, čím sa dočasne vyhol pobytu za mrežami. Od súdu sa však očakáva zmena rozsudku podľa španielského zákona, ktorý odsúdenému umožňuje v prípade odňatia slobody do dvoch rokov zaplatiť pokutu, vďaka čomu môže zostať na slobode.

 

Súd môže požadovať od Mascherana, aby zaplatil ďalšiu pokutu vo výške 21 000 eur, alebo mu trest zruší úplne. Rodák zo San Lorenza pred troma mesiacmi uzavrel dohodu s prokurátormi o zaplatení daní, ktoré v rokoch 2011 a 2012 nemal uhradené. Ku dnešnému dňu futbalista všetko uhradil.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies