Masaryk sa upísal "domácej" Senici na dva roky

NETKY.SK • 6 Jún 2012, 06:47 • 2 min
 Masaryk sa upísal "domácej" Senici na dva roky

Masaryk sa upísal "domácej" Senici na dva roky

slovakia

left justify in out

img

Slovenský futbalový útočník Pavol Masaryk podpísal dvojročnú zmluvu s corgoňligovým tímom FK Senica.
      "Aj iné kluby mali o neho záujem. Paľo je však Záhorák a chcel ostať doma, aj preto bol možno pre neho angažmán v Senici zaujímavejší ako tie ostatné. My sme radi, že sa nám podarilo získať tak kvalitného strelca a tešíme sa na vzájomnú spoluprácu," uviedol pre oficiálnu stránku klubu športový riaditeľ Dušan Vrťo.
      "Teším sa novému pôsobisku i tomu, že ostanem prakticky doma. Senica je ambiciózny klub, ktorý je pre mňa veľkou výzvou," vyhlásil tridsaťdvaročný strelec, ktorý naposledy pôsobil v Ružomberku. Pod Čebraťom nastúpil v 32 zápasoch, strelil 18 gólov a odniesol si aj titul kráľa strelcov. "Od útočníka sa, samozrejme, očakávajú góly. Bude to však znieť ako klišé, ale na tom, kto ich bude strieľať, až tak nezáleží. V prvom rade chcem pomôcť klubu k čo najlepším výsledkom. Ak mi to tam bude padať, bude to len plus," dodal Masaryk.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies