FOTO Masaker v herni: Páchatelia s kalašnikovmi začali strieľať do ľudí, 12 mŕtvych

NETKY.SK • 6 Marec 2016, 07:39 • 2 min
FOTO Masaker v herni: Páchatelia s kalašnikovmi začali strieľať do ľudí, 12 mŕtvych

TEGUCIGALPA - Najmenej 12 obetí na životoch si dnes vyžiadala streľba v biliardovej herni v honduraskom hlavnom meste Tegucigalpa, informovala dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Podľa policajného hovorcu Edgarda Barahonu útok v herni na severnom predmestí Tegucigalpy spáchali najmenej traja až piati páchatelia vyzbrojení samopalmi typu AK-47 a oblečení do policajných uniforiem a nepriestrelných viest. Vek ich obetí sa pohyboval od 19 do 30 rokov.

 

Polícia spresnila, že herňu mal pod kontrolou zločinecký gang Barrio 18. V čase útoku sa v miestnosti nachádzalo asi 30 ľudí.

 

Polícia zatiaľ nikoho nezatkla, spresnila agentúra AP.

 

K dnešnej masakre došlo rok po podobnej streľbe v inej neďalekej biliardovej herni, kde vtedy zahynulo päť ľudí.Honduras sa zmieta vo vlne násilia, v ktorej si medzi sebou vybavujú účty rôzne zločinecké gangy a kartely. Honduras sa aj preto radí ku krajinám s najvyšším počtom vrážd.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies