Martin Meľo sa pripravuje na novú premiéru

NETKY.SK • 5 November 2015, 09:52 • 2 min
Martin Meľo sa pripravuje na novú premiéru

BRATISLAVA - Slovenský herec Martin Meľo sa v týchto dňoch spoločne s Viktorom Horjánom, Anikó Vargovou a Barbarou Kelíškovou pripravuje na úlohu v čiernej komédii Viliama Klimáčka Divná doba, divná láska, divné životy.

slovakia

left justify in out

Nové predstavenie, ktoré spája do jedného celku tri kratšie hry, je podľa jeho slov zamerané na zvláštnosť ľudského sveta. „V tejto hre riešime inakosť, zvláštnosť, divnosť ľudského sveta a divnosť tejto doby. Výsledkom by mal byť, ako to už v GUnaGU býva, smiech, ale aj husia koža,“ priblížil herec v rozhovore pre agentúru SITA.


S Klimáčkom sa mu podľa jeho slov pracuje veľmi príjemne. „S Viliamom je radosť pracovať. Je inšpiratívny, otvorený novým podnetom a mladý duchom. Je to tvorca bez konvenčných hraníc, čo je môjmu vnímaniu sveta veľmi blízke. Na skúšky do GUnaGU sa vždy teším a na predstavenia tiež,“ povedal mladý rodák z Chlebníc.


Novú komédiu uvedie Divadlo GUnaGU v piatok 13. novembra. „Piatok trinásteho je pre mňa vždy deň pozitívny. Užívam si ho, aj keď všetci poverčiví tŕpnu, čo nepekné sa im zas stane. Už sa na premiéru veľmi teším, s radosťou si ju vychutnám,“ poznamenal.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies