Martin Harich má novú pieseň aj videoklip

NETKY.SK • 7 November 2014, 13:46 • 2 min
Martin Harich má novú pieseň aj videoklip

BRATISLAVA - Slovenský spevák Martin Harich zverejnil pieseň Kde bolo, tam bolo, ku ktorej ponúkol aj videoklip.

slovakia

left justify in out

V novinke je možné vidieť, ako interpret predstavuje skladbu v horskom prostredí. Klip nakrútili pod vedením Jakuba Kršku, Šimona Klačka a Danka Gavendu. Haricha k nahraniu piesne inšpirovala nedávna púť do španielskeho mesta Santiago de Compostela. "Nápad na osobnú spoveď prostredníctvom toho jediného čo milujem - hudby - som dostal na púti, kde som si doslova prečistil hlavu. Najviac oddychujem pri prechádzkach horami a prírodou nášho Liptova, a tak natočiť niečo tak osobné, v blízkosti toho najkrajšieho, čo tu máme, bolo jediné možné riešenie,“ uviedol spevák.

 

 

Martin Harich pochádza z Liptova. Zviditeľnil sa v šou Česko Slovenská SuperStar, pričom ešte na jeseň toho roku vydal prvý album Príbeh snov (2011). Na konte má aj štúdiovku Nech (2013), z ktorej pochádza napríklad pieseň Asi mi horí tvár. Tento rok uviedol na trh akustický komplet G2 Acoustic Stage. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies