Martin Chodúr sa na Nový rok stal otcom

NETKY.SK • 2 Január 2016, 07:26 • 2 min
Martin Chodúr sa na Nový rok stal otcom

PRAHA - Český spevák Martin Chodúr sa stal otcom. Jeho partnerka Ivona Selníková dnes priviedla na svet chlapca, ktorému dali meno Martin.

slovakia

left justify in out

"A už sme traja! Martínek sa nám narodil dnes o 15:09, váži 3,5 kilogramu a meria 50 centimetrov. Ivonka aj maličký sú v poriadku. Budem rád, keď sa budeme radovať s nami. Váš Martin," napísal na svojej facebookovej stránke 26-ročný spevák, ktorý tvorí so 41-ročnou Selníkovou pár už päť rokov. Dvojica potvrdila, že čaká potomka v septembri, pohlavie dieťaťa však nechceli poznať dopredu.

 

A už jsme tři! Martínek se nám narodil dnes v 15,09 hod., váží 3,5 kg a měří 50 cm. Ivonka i maličký jsou v pořádku. Budu rád, když se budete radovat s námi. Váš Martin

Posted by Martin Chodur Official Site on 1. január 2016

 

Martin Chodúr je víťazom speváckej súťaže Česko Slovenská SuperStar 2009. O rok neskôr vydal svoj debutový album Let's Celebrate a v roku 2012 uviedol na trh štúdiovku Manifest. Na konte má tiež spolupráce s Karlom Gottom, Luciou Bílou, Janáčkovou filharmóniou Ostrava či súborom Alexandrovci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies