Marti Pellow opustil skupinu Wet Wet Wet

NETKY.SK • 29 Júl 2017, 08:05 • 2 min
Marti Pellow opustil skupinu Wet Wet Wet

BRATISLAVA - Škótsku skupinu Wet Wet Wet opustil spevák a jeden z jej zakladajúcich členov Marti Pellow. Interpret sa chce venovať sólovej kariére, a to konkrétne spevu, herectvu a písaniu piesní.

slovakia

left justify in out

"Keď som začínal s Wet Wet Wet, dal som do toho celé moje srdce i dušu, pretože tak to má byť a to si vyžadujú aj fanúšikovia. Keďže to tak ďalej nemôžem robiť, nebolo by to fér voči fanúšikom i ostatným členom skupiny," uviedol 52-ročný spevák, ktorý v súčasnosti pripravuje muzikál s Grantom Mitchellom.

Wet Wet Wet vznikli v roku 1982. Od septembra 1987 do novembra 2007 vydali sedem albumov, vrátane zatiaľ posledného Timeless (2007). So všetkými nahrávkami, okrem Timeless, sa v UK Charte dostali do top 3. Na konte majú okrem iného aj úspešnú kompiláciu End of Part One: Their Greatest Hits (1993). Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako Love Is All Around, Wishing I Was Lucky, Sweet Little Mystery, Sweet Surrender či Goodnight Girl. Vo formácii pôsobia Tommy Cunningham, Graeme Clark a Neil Mitchell. Marti Pellow už vydal niekoľko sólových albumov, vrátane tohtoročného počinu Mysterious.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies