Marquez späť na trávniku po obvineniach zo spolupráce s drogovým kartelom

NETKY.SK • 29 Október 2017, 14:12 • 2 min
Marquez späť na trávniku po obvineniach zo spolupráce s drogovým kartelom

QUERETARO - Kapitán mexickej futbalovej reprezentácie Rafael Marquez absolvoval návrat na zelené trávniky po tom, čo ho pred 11 týždňami obvinili, že je člen drogového syndikátu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný obranca, respektíve defenzívny stredopoliar nastúpil v drese Atlasu Guadalajara v zápase proti Queretaru (2:2) a odohral celých 90 minút.

 

"Znovu som pociťoval predzápasovú nervozitu a zvýšil sa mi adrenalín, už mi to chýbalo. Som rád, že môžem opäť hájiť farby Atlasu," citovala agentúra DPA skúseného futbalistu.

 

Marqueza obvinila americká justícia zo spolupráce s mexickým drogovým kartelom, dôsledkom čoho mu zmrazili všetok majetok na území USA. Bývalý hráč FC Barcelona bol jeden z 22 ľudí, ktorým udelili sankcie na základe vzťahu ku skupine obchodníkov s drogami z Guadalajary. Tú ovládal podnikateľ Raul Flores Hernandez. Podľa vyšetrovateľov mal Marquez pomáhať Hernandezovi prať špinavé peniaze. Futbalistovi zmrazili bankové účty a majetok, osoba so sankciami nesmie žiadnym spôsobom obchodovať na území USA. Marquez odmietol akúkoľvek spoluprácu s uvedenou organizáciou, uplynulé týždne ho zamestnali snahy zbaviť sa obvinení.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies