Marilyn Manson tvrdí, že mu kedysi zakázali vstup na festival Coachella

NETKY.SK • 23 Apríl 2018, 7:59 • 2 min
Marilyn Manson tvrdí, že mu kedysi zakázali vstup na festival Coachella

BRATISLAVA - Americký spevák Marilyn Manson vystúpil cez víkend spolu s japonskou metalovou skupinou X Japan na americkom festivale Coachella.

slovakia

left justify in out

O vystúpení vopred informoval prostredníctvom služby Instagram. Neskôr naznačil, že mu kedysi zakázali vstup na tento festival. “Nikdy som si nemyslel, že budem hrať na festivale, kde som mal zakázaný vstup," uviedol v tejto súvislosti na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Aký mal festival pre tento krok dôvod, Manson nevysvetlil.

Štyridsaťdeväťročný Marilyn Manson, vlastným menom Brian Hugh Warner, založil v roku 1989 spolu s gitaristom Daisym Berkowitzom kapelu Marilyn Manson. Berkowitz ju však v roku 1996 opustil a vlani v októbri zomrel. V súčasnosti v zostave okrem Mansona pôsobia aj Tyler Bates (gitara) či koncertní hráči Paul Wiley (gitara), Gil Sharone (bicie) a Juan Alderete (basgitara). Formácia má na konte štúdiovky Portrait Of An American Family (1994), Antichrist Superstar (1996), Mechanical Animals (1998), Holy Wood (In The Shadow Of The Valley Of Death) (2000), The Golden Age Of Grotesque (2003), Eat Me, Drink Me (2007), The High End Of Low (2009), Born Villain (2012), The Pale Emperor (2015) a Heaven Upside Down (2017).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona