Marián Gáborík prekvapil Ivanu Surovcovú: Na Kube ju požiadal o ruku

NETKY.SK • 20 Február 2017, 13:46 • 2 min
Marián Gáborík prekvapil Ivanu Surovcovú: Na Kube ju požiadal o ruku

HAVANA – Hokejista Marián Gáborík a tanečnica Ivana Surovcová spolu randia takmer šesť rokov. Marián sa po šiestich rokoch osmelil a požiadala Ivanu o ruku.

slovakia

left justify in out

Hokejista LA Kings požiadal svoju priateľku Ivanu o ruku počas krátkej dovolenky na Kube. Ivana sa o to podelila so svojimi fanynkami na blogu. Dvojica si spolu užívala pláž Santa Maria del Mar.

 

 

 

💃🏼💃🏼💃🏼 #livemusic #cuba #beach #dancing #wannagoback 💜

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Surovcova (@iversanns),

 

„Na pláži hrali domáci Kubánci, len tak pre radosť, nie preto, že by od nás chceli peniaze. A my sme si išli svoje. No a poviem Vám jedno tajomstvo. Kto iný by to mal vedieť prvý, keď nie vy baby?" napísala na svojim blogu Ivana.

 

 

 

Happy Valentine's day!💃🏻☀️ #salsa #cuba

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Surovcova (@iversanns),

 

Marián Ivanu prekvapil a tá sa od dojatia rozplakala. „V jednom momente si na tejto nádhernej pláži Majo zrazu kľakol a požiadal ma o ruku. Nechápala som čo sa deje. Až potom mi to celé docvaklo. Rozplakala som sa ako malé dieťa a povedala som ÁNO! A bola som zasnúbená! Stále tomu nedokážem uveriť. Nieže by som bola nejaká precitlivená, ale predsa len po skoro šiestich rokoch posunúť vzťah je také… No pekné!" dodala Ivana.

 

 

 

✨ #CHLAgala ✨

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Surovcova (@iversanns),

 

O dátume svadby zatiaľ dvojica neinformovala.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies