Marek Hamšík skóroval, Icardiho ´Panenka´

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 09:31 • 2 min
Marek Hamšík skóroval, Icardiho ´Panenka´

NEAPOL - Ani presný zásah slovenského reprezentanta Mareka Hamšíka nestačil klubu SSC Neapol k triumfu nad Interom Miláno v nedeľňajšom domácom stretnutí 26. kola najvyššej talianskej futbalovej súťaže Serie A.

slovakia

left justify in out

Hamšík hral do 80. min, v 51. min otvoril hlavičkou skóre duelu a o dvanásť minút neskôr prihral na presný zásah Higuaínovi na 2:0. Interu sa napokon podarilo vyrovnať, keď v 72. min skorigoval Palacio a v 87. min z pokutového kopu upravil na konečných 2:2 Icardi.

 

Neapolčania nezvíťazili v treťom súťažnom zápase za sebou, pred tým minulú stredu remizovali v rámci Coppa Italia na pôde Lazia Rím 1:1 a v lige podľahli FC Turín 0:1. Hamšík zaznamenal v tejto sezóne Serie A gól s poradovým

číslom štyri.

 

 

 

 

Po stretnutí však rezonovala predovšetkým trefa 22-ročného Argentínčana Maura Icardiho, ktorý si pri realizácii pokutového kopu dovolil skutočnú parádu v štýle Antonína Panenku. "Mauro je odvážny chlapec. Je to súčasťou jeho sily. Nemyslím si, že sa niekedy pokúsil o podobné zakončenie. Nevidel som to naživo, akurát v tej chvíli som sa nepozeral. Prehrávali sme 0:2, nechápal som prečo. Hrali sme totiž dobre, ale ľahko sme strácali lopty," vyhlásil pre Sky Sport Italia tréner Interu Roberto Mancini.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies