Marek Hamšík opäť kritizoval bývalého trénera Beníteza

NETKY.SK • 7 August 2015, 18:27 • 2 min
Marek Hamšík opäť kritizoval bývalého trénera Beníteza

NEAPOL – Záložník Neapolu Marek Hamšík znovu zopakoval svoju spokojnosť s novým trénerom Mauriziom Sarrim, ktorý prišiel na lavičku talianskeho klubu počas tohto leta. Jeho predchodca Rafa Benítez povedie od novej sezóny španielsky veľkoklub Real Madrid.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný slovenský reprezentant sa kriticky vyjadril na adresu Beníteza už aj v minulosti, keď povedal: "Tréner nezmenil systém hry počas celých dvoch rokov."

 

Hamšík si opäť vzal na mušku svojho bývalého trénera, keď na otázku o novom trénerovi Sarrim opovedal: "Vychádzam s ním dobre, jeho štýl sa veľmi líši od Benítezovho. Odteraz už nikdy nebudem musieť hrať chrbtom k bráne."

Charakteristickým znakom Benítezovho herného štýlu je až prílišná defenzíva, ktorá potláčala Hamšíkove prirodzené útočné poňatie hry.

Tieto slová by mohli byť varovaním pre hráčov ako Cristiano Ronaldo či Gareth Bale, ktorí príliš defenzívne hrať nevedia. Počkajme si čo prinesie nová sezóna, možno v Madride Rafa príde s úplne novým štýlom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies