Maradona pred zápasom Neapola v Madride osobne povzbudí Hamšíkovcov

NETKY.SK • 14 Február 2017, 15:45 • 2 min
Maradona pred zápasom Neapola v Madride osobne povzbudí Hamšíkovcov

MADRID - Patrón futbalového SSC Neapol Diego Maradona nemôže chýbať na osemfinále Ligy majstrov s Realom Madrid, ktorého prvá partia sa odohrá v stredu v španielskej metropole. Na Štadión Santiaga Bernabéua sa vracia 30 rokov po zápase v 1. kole Európskeho pohára majstrov, v ktorom jeho tím podľahol 0:2.

slovakia

left justify in out

 V odvete si už Madridčania postrážili postup remízou 1:1. Tentoraz sa predstaví len v role jedného z 10-tisíc fanúšikov hosťujúceho mužstva. Výsledok si napriek jasnej preferencii netrúfa predpovedať. "Keby som bol prorok, nemusel by som hrať futbal," vyhlásil 56-ročný Argentínčan po príchode do Madridu.

Na zápas ho pozval prezident SSC Neapol Aurelio de Laurentiis. Bývať bude v rovnakom hoteli ako Marek Hamšík a spol. Pred stretnutím vraj osobne prehovorí k mužstvu. Pod Vezuv prestúpil v roku 1984 z FC Barcelona, dodnes je so 115 gólmi najlepším strelcom v histórii talianskeho klubu. So 109 presnými zásahmi mu šliape na päty práve slovenský stredopoliar.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies