Reportáž: V Trnave sa konal 1. Kávový ples a na svoje si neprišli len milovníci kávy

NETKY.SK • 8 Február 2019, 12:14 • 2 min
Reportáž: V Trnave sa konal 1. Kávový ples a na svoje si neprišli len milovníci kávy

TRNAVA - Výborná zábava, dobrá spoločnosť a chutná káva čakala na návštevníkov 1. Kávového plesu, ktorý sa konal 02.02.2019 v hoteli Holiday Inn v Trnave. Káva je pôžitok a emócia, rovnako ako dobré jedlo a víno. Ak sa však spoja všetky tieto chute výsledok je znamenitý.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Plesová sezóna je v plnom prúde. Po celom Slovensku sa momentálne konajú spoločenské podujatia, pričom mnohé z nich sú tematicky ladené. Niekde sú to bály v maskách, inde retro plesy a v Trnave sa konal 1. Kávový ples. Poďte sa s nami pozrieť, ako to tam vyzeralo!

 

img

 

Zaujímavé podujatie sa uskutočnilo v trnavskom hoteli Holiday Inn. O organizáciu sa postaralo školiace stredisko Academy of Coffee. Ide o prvé podujatie svojho druhu na Slovensku a v Česku, ktorého sa zúčastnilo 300 zaujímavých hostí, medzi inými sa tu objavili aj Jozef Oklamčák a všetci členovia Československého Leva, Jozef Golonka s manželkou, ale aj herečka Elena Podzámska. O moderovanie sa postarala Karin Majtánová.

 

img

 

1. Kávový ples sa však neniesol len v duchu zábavy, kvalitnej kávy a dobrého jedla, mal aj charitatívny rozmer. Výťažok z neho totiž putoval ľuďom, ktorí to skutočne potrebujú. Finančný príspevok organizátori darovali rodinám, ktoré sa s láskou starajú o svoje hendikepované deti.

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona