Manželka Georgea Clooneyho si po svadbe zmenila meno

NETKY.SK • 14 Október 2014, 13:11 • 2 min
Manželka Georgea Clooneyho si po svadbe zmenila meno

LONDÝN - Britsko-libanonská právnička Amal Alamuddin si po svadbe s americkým hercom a filmárom Georgeom Clooneym zmenila meno na Amal Clooney.

slovakia

left justify in out

Dvojica sa zosobášila koncom septembra v Benátkach, pričom mala až dve svadby. Prvá z nich sa konala v sobotu 27. septembra v luxusnom hoteli Aman Canal Grande a okrem rodinných príslušníkov sa na nej zúčastnili napríklad aj Matt Damon, Bill Murray, Cindy Crawford, Emily Blunt, Bono z U2 či Anna Wintour. Druhý obrad sa uskutočnil v pondelok na benátskej radnici a po ňom talianske úrady ich manželstvo uznali za právoplatne uzavreté. Oba obrady viedol bývalý starosta Ríma Walter Veltroni, ktorý je Clooneyho blízkym priateľom.

 

Päťdesiattriročného Clooneyho a 36-ročnú Alamuddin prvý raz videli spolu vlani v októbri v Londýne, keď herec ešte chodil s modelkou Monikou Jakisic. Vo februári boli spolu na špeciálnej projekcii v Bielom dome vo Washingtone, kde Clooney uviedol svoj film Pamiatkari (2014), v ktorom figuruje ako režisér, scenárista, producent aj herec. V marci zas boli spolu na dovolenke v Tanzánii a na Seychelách. Niekoľko dní po návrate ich potom videli spolu na večeri v New Yorku. Zasnúbili sa koncom apríla a v auguste získali povolenie na sobáš, pričom svadobné oznámenie zverejnili vo vitríne pred radnicou v londýnskej štvrti Chelsea. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies