Zvláštny dôkaz lásky: Muž zabil svoju exmanželku z lásky k jeho ukameňovej žene!

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 15:00 • 2 min
Zvláštny dôkaz lásky: Muž zabil svoju exmanželku z lásky k jeho ukameňovej žene!

ISLAMABAD - Pakistanec, ktorého tehotnú ženu ukameňovali za sobáš z lásky k nemu, zabil svoju predchádzajúcu manželku.

slovakia

left justify in out

Muž sa priznal, že svoju prvú ženu zabil z lásky k ukameňovanej obeti. Syn z prvého manželstva mu v súlade s právom šaríja odpustil, keď zaplatil peniaze za preliatu krv. Muža po troch či štyroch rokoch prepustili z väzenia.

     

Novú manželku Pakistanca, 25-ročnú Farzáne Ikbálovú ukameňovali za sobáš z lásky členovia jej rodiny. Manžel bol od nej starší o 15 rokov, vzali sa v januári tohto roka.
     

Na útoku sa podieľalo približne 20 osôb vrátane jej otca, bratov a ďalších príbuzných, a tiež jej bývalý snúbenec. Ženu vyhlásili za mŕtvu po prevoze do nemocnice.
     

Polícia už zatkla dvoch bratrancov ukameňovanej ženy, jej strýka a ďalšieho podozrivého muža. Brat obete a jej bývalý snúbenec sú stále na úteku.
     

K ukameňovaniu došlo pred budovou najvyššieho provinčného súdu v meste Láhaur na východe Pakistanu. Pakistanský premiér Naváz Šaríf označil čin za "úplne neakceptovateľný" a nariadil úradom, aby prípad vyšetrili.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies