Manchester City v šlágri proti FC Chelsea favoritom

NETKY.SK • 31 Január 2014, 18:10 • 2 min
Manchester City v šlágri proti FC Chelsea favoritom

MANCHESTER - Dvadsiate štvrté kolo anglickej futbalovej Premier League ponúkne v pondelok 3. februára šláger v rámci prvej štvorky, vedúci tím súťaže Manchester City privíta tretiu Chelsea. Úvodný výkop duelu na Etihad Stadium je na programe o 21.00 h SEČ.

slovakia

left justify in out

"The Citizens" sa dostali do pozície staronového lídra súťaže v stredu v predchádzajúcom kole, keď vysoko zvíťazili na ihrisku Tottenhamu 5:1. Dovtedy skalopevný Arsenal Londýn klesol na druhé miesto po remíze v Southamptone (2:2).


Zverenci trénera Manuela Pellegriniho sú od konca novembra minulého roka vo veľkej forme: z dvanástich ligových zápasov vyhrali jedenásť a momentálne ťahajú šnúru ôsmich úspechov po sebe. V tejto ligovej sezóne doma ešte neprišli ani o jediný bod. Aj to ich v pondelok radí do úlohy mierneho favorita.

Chelsea síce naposledy prehrala ešte začiatkom decembra, ale v stredu nedokázala zdolať v domácom prostredí West Ham (0:0). Na strely to bolo pre "The Blues" 39:1, ich tréner José Mourinho sa hneval na prílišné defenzívne poňatie hry zo strany hostí. "V pondelok sa musíme pokúsiť dosiahnuť pozitívny výsledok. Vieme, aké to bude ťažké. City strelili naposledy ďalších päť gólov, skórujú sprava, zľava, zo stredu, takže očakávam veľmi náročný duel. Doma sa nám podarilo nad nimi vyhrať 2:1, ale teraz cestujeme na ich štadión a tam sa hrá zle každému. V defenzíve si počíname dobre, nedostávame mnoho gólov. Pondelok bude veľkou skúškou," povedal pre oficiálnu stránku FC Chelsea obranca Tim Cahill.

Z ostatných šiestich vzájomných stretnutí Manchester City vyhral štyri, Chelsea jeden a raz sa zrodila remíza.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies