Manchester City sa obávajú najhoršieho: Richardsa odniesli z ihriska vo veľkých bolestiach

NETKY.SK • 28 Október 2012, 18:37 • 2 min
Manchester City sa obávajú najhoršieho: Richardsa odniesli z ihriska vo veľkých bolestiach

Manchester City sa obávajú najhoršieho Richardsa odniesli z ihriska vo veľkých bolestiach - Futbal MANCHESTER - Manchester City netrpezlivo očakáva výsledky vyšetrenia svojho obrancu Micah Richardsa potom, čo utrpel vážne vyzerajúce zranenie kolena v zápa

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Manchester City netrpezlivo očakáva výsledky vyšetrenia svojho obrancu Micah Richardsa potom, čo utrpel vážne vyzerajúce zranenie kolena v zápase proti Swansea.

V 79.minúte zápasu Richards bežal naspäť k bráne svojho tímu, keď sa zrazu chytil za pravé koleno a vo veľkých bolestiach išiel k zemi. City sa obáva, že by mohol byť mimo hru až niekoľko mesiacov.
Tréner Roberto Mancini povedal: "Je to asi zlé, ale dúfame v to najlepšie."

Bolesť anglického obrancu musela byť naozaj veľká, keď ho odniesli na nosidlách a dostal kyslík. 24-ročný hráč sa len nedávno vrátil po zranení členka, keď bol mimo hru dva mesiace.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies