Andrej Danko vyzýva ministra financií na zrušenie očkovacej lotérie

NETKY.SK • 25 September 2021, 15:24 • 2 min
Andrej Danko vyzýva ministra financií na zrušenie očkovacej lotérie

BRATISLAVA - Podľa strany SNS musí byť očkovanie slobodné. Nikto do neho nemôže byť nútený. Je podľa nich šialené míňať finančné prostriedky každý víkend na žrebovanie a rôzne sprievodné akcie.

slovakia

left justify in out

Mimoparlamentná Slovenská národná strana (SNS) vyzýva ministra financií Igora Matoviča, aby bezodkladne navrhol zrušenie očkovacej lotérie. Strana to zverejnila taktiež na svojej sociálnej sieti.

 

img

 

"Očkovacia lotéria sa ukazuje ako neefektívny nástroj na želaný cieľ. Cieľom Igora Matoviča a tejto vlády bolo zvýšenie počtu očkovaných cez nástroj očkovacej lotérie," zdôraznila SNS.

 

Prečítajte si: Kamenický odporučil Matovičovi, aby si nechal ochranku s obrneným autom!

 

Strana dodala, že Matovič v minulosti tzv. bločkovú lotériu kritizoval. "Očkovanie musí byť slobodné. Nikto do neho nemôže byť nútený. Je šialené míňať finančné prostriedky každý víkend na losovanie a rôzne sprievodné akcie," spresnili národniari. Dodali, že treba zvážiť proporcionálne rozdeľovanie súm, ktoré sa na očkovaciu lotériu míňajú medzi občanov. Zároveň hovoria o vyvodení hmotnej zodpovednosti voči šéfovi rezortu financií.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona