Manchester City má v pláne vykúpiť Messiho za €250 miliónov!

NETKY.SK • 19 Apríl 2014, 11:15 • 2 min
Manchester City má v pláne vykúpiť Messiho za €250 miliónov!

MANCHESTER – V zahraničných médiách sa opäť objavili špekulácie o črtajúcom sa mega-prestupe počas letného prestupového obdobia. Podľa správ sa Manchester City chystá vykúpiť Lionela Messiho z pod zmluvy a Barcelone sú ochotní zaplatiť €250 miliónov!

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný Argentínčan zažíva na Nou Campe nevydarenú sezónu a aktuálne vedie s klubom rozhovory o predĺžení jeho aktuálnej zmluvy, ktoré sa však v posledných dňoch zastavili na mŕtvom bode. Popritom sa čoraz častejšie šepká o tom, že Lionel Messi zvažuje nové výzvy na konci aktuálnej sezóny, čo nenechalo chladným vedenie milionárskeho tímu z Manchestru, ktorý by ho v lete rád priviedol na ostrovy.

 

Podľa správ v španielskej tlači sa zástupcovia City snažia dať dokopy ponuku vo výške €250 miliónov, ktorá by z Messiho urobila najdrahšieho hráča v histórii futbalu. Keby sa argentínsky loptový virtuóz rozhodol prestúpiť na Etihad Stadium, takmer s určitosťou by bol najlepšie plateným hráčom v Premier League a jeho týždenný plat by presiahol £300.000. Tento plat totiž aktuálne poberá Wayne Rooney z Manchestru United.

 

Nie je celkom jasné, či by Barcelona bola ochotná pustiť svoju najväčšiu hviezdu, najmä z hľadiska blížiaceho sa 14-mesačného transferového zákazu, ktorý čaká na katalánsky veľkoklub kvôli porušeniu pravidiel pri prestupoch hráčov do 18 rokov. Barca by tak nemala možnosť nahradiť svojho najlepšieho hráča, avšak zástupcovia City tvrdia, že sú si istí Messiho vôľou opustiť španielsky veľkoklub.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies