Manchester City má o Cavaniho značný záujem, avšak do hry vstúpil už aj Real Madrid

NETKY.SK • 27 Február 2013, 16:05 • 2 min
Manchester City má o Cavaniho značný záujem, avšak do hry vstúpil už aj Real Madrid

Manchester City má o Cavaniho značný záujem, avšak do hry vstúpil už aj Real Madrid - Futbal NEAPOL – Vyhliadky Manchestru City na zisk útočníka Neapolu, Edisona Cavaniho, značne vybledli po tom, ako do boja o uruguajského reprezentanta vstúpil aj španiel

slovakia

left justify in out

imgNEAPOL – Vyhliadky Manchestru City na zisk útočníka Neapolu, Edisona Cavaniho, značne vybledli po tom, ako do boja o uruguajského reprezentanta vstúpil aj španielsky veľkoklub Real Madrid.

Pre trénera Roberta Manciniho je Uruguajčan hlavným prestupovým cieľom, keďže po odchode Balotelliho do AC Miláno anglický klub zúfalo potrebuje zvýšiť svoju útočnú silu na ihrisku. Manciniho čaká rušné letné prestupové obdobie a správa o vážnom záujme Realu o Cavaniho mu určite na pohode nepridala.
Zástupcovia Realu Madrid už kontaktovali taliansky klub a jasne deklarovali eminentný záujem o útočníka po skončení aktuálnej sezóny.

Cavani má v zmluve zakotvenú prepúšťaciu klauzulu vo výške 60 miliónov eur a neapolský klub trvá na tom, že hráč neopustí klub pokiaľ táto suma nebude dodržaná.
A aby to bolo ešte zaujímavejšie, v hre je ešte jeden bohatý záujemca – Paríž Saint-Germain, ktorý hráča tiež pozorne monitoruje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies