Na bratislavských Zlatých pieskoch sa začína festival Uprising. Na pódiu sa predstaví legendárny Dub FX či Roni Size!

NETKY.SK • 27 August 2021, 08:47 • 2 min
Na bratislavských Zlatých pieskoch sa začína festival Uprising. Na pódiu sa predstaví legendárny Dub FX či Roni Size!

BRATISLAVA - Návštevníci festivalu sa môžu tešiť na bohatý hudobný program! Nebude chýbať ani stand up comedy - Silné reči.

slovakia

left justify in out

Na bratislavských Zlatých pieskoch sa v piatok začína aktuálny ročník festivalu Uprising. "Tento rok sa nám ako na jeden z mála lokálnych festivalov podarilo priniesť aj zahraničné hviezdy," skonštatoval PR manažér festivalu Sveťo Moravčík s tým, že pestré zastúpenie bude mať aj domáca scéna.

 

V piatok sa návštevníci môžu okrem iných tešiť na austrálskeho beatboxera Dub FX, ktorý predstaví najnovší album, a spoločne s ním sa na pódiu predvedie aj saxofonista Mr. Woodnote. Dorazí aj legendárny britský hudobný producent a DJ Roni Size, po jeho boku vystúpi majster lámaných beatov a ostrieľaný raper Dynamite MC.

 

Festival v špeciálnej edícii s názvom Uprisingček 2021 je pre pandémiu nového koronavírusu menší, než sú jeho fanúšikovia zvyknutí. Pôvodne bol takmer vypredaný, po nedávnom uvoľnení opatrení pre kultúrne podujatia a pri stále zelenej Bratislave organizátori uvoľnili do predaja ďalšie vstupenky.

 

Návštevníkov dvojdňového festivalu čakajú okrem hudby aj rôzne iné aktivity a workshopy, osloviť ich môže tiež stand up comedy v podaní zostavy Silné reči.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies